Foto groep facebook wijzigen


Foto groep facebook wijzigen

FACEBOOK ACCOUNT DEACTIVEREN OF VERWIJDEREN

Je kan uw facebook account tijdelijk deactiveren. Hierbij slaat Facebook je gegevens op voor als je later beslist de account terug te activeren. Dit is dus niet definitief. Je account is wel niet meer zichtbaar voor andere facebook gebruikers, en dit onmiddellijk.

Wens je uw account onmiddellijk en definitief te verwijderen, dan kan u de stappen volgen voor het definitief verwijderen van je Facebook account.

Intro:

Een facebook account is evensnel verwijderd dan dat hij wordt aangemaakt. Indien je reden echter schuilt achter de privacy hype rond facebook, surf dan eerst naar facebook privacy instellingen. Hier leggen we uit hoe je uw instellingen kan wijzigen. Indien je toch wenst je facebook account te verwijderen, lees dan vooral verder.

Onderaan de pagina na het lezen staat de rechtstreekse link! Maar lees eerst alvorens je facebook account definitief te verwijderen. Het verwijderen van je facebook account is definitief!

Log in met je facebook paswoord. Eens gekomen in je Facebook account ga je naar "Instellingen" in de Facebook menu balk bovenaan. Onze stappen worden verduidelijkt door een rood My-friends afbeelding. Indien dit onduidelijk blijkt mag je ons steeds contacteren, surf naar . 

Facebook Account Deactiveren:

Stap 1 Open je Facebook Account

Je open je Facebook pagina en je krijgt de volgende startbalk te zien bovenaan:

Facebook start balk

Stap 2 Vink het Omgekeerd driehoekje rechts aan

Je vinkt rechts het volgende omgekeerd driehoekje aan:

facebook vinkje

Wanneer je bovenstaand omgekeerd driehoekje aanvinkt, krijg je de volgende keuze menu:

Stap 3 Je Selecteer Facebook AccountInstellingen

facebook menu via facebook vinkje 

Stap 4 In de Keuze Menu Accountinstellingen vinke je links beveiliging aan

Je krijgt de volgende menu te zien:

facebook algemen accountinstellingenHier vink je links, waar de rode peil staat, beveiliging aan. 

STAP 5 LAATSTE STAP FACEBOOK ACCOUNT DEACTIVEREN

Indien je in accountinstellingen links beveiliging hebt aangevinkt krijg je de volgende menu te zien

facebook beveiliging instellingen

 

Onderdaan waar de rode peil staat zie je "Je account deactiveren". Klik hier op.

Je krijgt een nieuwe menu te zien waarbij je onderaan bevestigen moet klikken:

facebook deactiveren stopzetten

 

Uw Facebook Account werd bij deze ge deactiveerd!

 

FACEBOOK DEFINITIEF VERWIJDEREN!

 

DIT KAN ENKEL VIA EEN VERZOEK AAN FACEBOOK.

LOG JEZELF IN OP FACEBOOK EN

KLIK OP DE VOLGENDE LINK

http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

 

U FACEBOOK ACCOUNT ZAL DEFINITIEF VERWIJDERD WORDEN!!!

 


Foto groep facebook wijzigen 5
Omroep Flevoland - Home Facebook
Foto groep facebook wijzigen 70
Facebook - Wikipedia
Foto groep facebook wijzigen 37
Atbcross - Google Sites
Foto groep facebook wijzigen 95
70 veelgestelde vragen over Facebook, plus de
Foto groep facebook wijzigen 72
Foto afdrukken, foto-ontwikkeling - m Nederland
Foto groep facebook wijzigen 26
Gratis cursus Facebook - Photoshop, Dreamweaver, Flash
Foto groep facebook wijzigen 34
Foto groep facebook wijzigen 54
Foto groep facebook wijzigen 25
Foto groep facebook wijzigen 26
Foto groep facebook wijzigen 74
Foto groep facebook wijzigen 92
Foto groep facebook wijzigen 38
Foto groep facebook wijzigen 93
Foto groep facebook wijzigen 39
Foto groep facebook wijzigen 44