Foto puzzels 1000 stukjes


Foto puzzels 1000 stukjes

Zet een zelfgemaakte foto op een puzzel

Soms zijn er van die gelegenheden waarbij je er niet opkomt welk cadeau je zou geven. Veel cadeaus uit de winkel worden in dank aanvaard, maar belanden nadien ergens in een donker hoekje. Niet zo met een fotopuzzel die u met een eigen foto kunt personaliseren.

Onder de fotocadeaus is de fotopuzzel één van de toppers. Qua originaliteit steekt een fotopuzzel uit boven het gros van de andere fotocadeaus. Fotopuzzels zijn leuk om te krijgen, maar minstens even leuk om ze te maken en te geven.

Fotopuzzel: een origineel fotocadeau voor groot en klein.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht van een aantal online fotoservices waar u een fotopuzzel kunt maken met één van uw eigen foto's. Het is een klein kunstje om een fotopuzzel te bestellen. Er zijn tal van mogelijkheden waarover u trouwens meer vindt op de site van de fotoservices zelf.

Professionele fotopuzzels met een eigen doos.

De meeste fotopuzzels van de fotoservices hierboven zijn zonder meer knappe fotocadeaus, maar soms is de keuze van het formaat en het aantal puzzelstukjes vrij beperkt.

Gelukkig is er ook nog de fotoservice van Pixum waar u professionele fotopuzzels van Ravensburger kunt bestellen. Deze fotopuzzels onderscheiden zich van de rest door zowel hun grotere formaat als door het aantal puzzelstukjes. Verder zit de puzzel in een kartonnen doos met een afdruk van de foto op het deksel.
De puzzels van Ravensburger die u bij Pixum kunt bestellen zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen: een puzzel van 500 stukjes en een puzzel van 1000 stukjes.

Bovendien wordt de puzzel netjes opgeborgen in een puzzeldoos met een afdruk van de foto op het deksel. Het gaat hierbij dus om een puzzel zoals u die vindt in de winkel, een professioneel product zeg maar. De keerzijde van de medaille is dat u voor een dergelijke fotopuzzel wel iets dieper in de geldbeugel zult moeten tasten.

Een professionele fotopuzzel in een eigen kartonnen doos is dus ook een ideaal geschenk voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardag, een kerstgeschenk of een huwelijk.

Door het hoge fungehalte is een fotopuzzel een ideale keuze voor groot en klein. De lage instapprijs biedt u de gelegenheid om voor vrij weinig kosten een origineel fotocadeau te bestellen. Als het iets meer mag zijn kunt u ook de professionele toer op door een grote fotopuzzel te ontwerpen, verpakt in een eigen kartonnen puzzeldoos.


Foto puzzels 1000 stukjes 44
Schooltv: Hoe worden puzzels gemaakt? - Een afbeelding
Foto puzzels 1000 stukjes 85
Puzzelen - Spelletjes, games en spellen - Gratis op!
Foto puzzels 1000 stukjes 81
M Jumbo Portapuzzle Standaard - 1500 stukjes
Foto puzzels 1000 stukjes 70
Hama Strijkkralen - Schellens Speelgoed
Foto puzzels 1000 stukjes 17
Schleich Paarden - Schellens Speelgoed
Foto puzzels 1000 stukjes 44
Fotopuzzel: digitale foto op puzzel
Foto puzzels 1000 stukjes 34
Foto puzzels 1000 stukjes 18
Foto puzzels 1000 stukjes 14
Foto puzzels 1000 stukjes 46
Foto puzzels 1000 stukjes 92
Foto puzzels 1000 stukjes 90
Foto puzzels 1000 stukjes 71
Foto puzzels 1000 stukjes 68
Foto puzzels 1000 stukjes 68
Foto puzzels 1000 stukjes 10