Fotot e tunes 2014


Fotot e tunes 2014

Këngëtarja e njohur Tuna ka vendosur që gati çdo muaj t’i bëjë një set fotografik të birit, Tianit. Edhe për festat e fundivitit nuk mund të mungonte seti fotografik i vogëlushit të saj.

 

Heaven

A post shared by Tuna Sejdi (@tunasejdi) on Dec 11, 2017 at 11:07am PST

Këto në fakt janë kujtime të bukura, që Tuna po ia ruan të birit, kur ai të rritet. Në profilin e saj në Instagram Tuna ka publikuar fotot me atmosferë festash, ku ajo shfaqet vetëm me të birin.

Kohët e fundit është përfolur për një ndarje të Tunës dhe Patrisit, edhe pse ata të dy nuk kanë preferuar të flasin për këtë gjë.

Gjithsesi, për t’u kthyer tek seti fotografik i Tunës dhe Tianit për festat e fundvitit, ne mendojmë se është një dashuri e vërtetë…


Fotot e tunes 2014 23
Dasma
Fotot e tunes 2014 3
FOTO TE V.I.P. SHQIPTAR : Altuna Sejdiu - Tuna Nudo?
Fotot e tunes 2014 85
FOTO TE V.I.P. SHQIPTAR : Altuna Sejdiu-Tuna
Fotot e tunes 2014 82
Foto-nudo-te-Gentes-se-BB5-fatnazi
Fotot e tunes 2014 71
Harrojini
Fotot e tunes 2014 92
Apakah Daun
Fotot e tunes 2014 85
Fotot e tunes 2014 82
Fotot e tunes 2014 2
Fotot e tunes 2014 91
Fotot e tunes 2014 97
Fotot e tunes 2014 98
Fotot e tunes 2014 99
Fotot e tunes 2014 68
Fotot e tunes 2014 14
Fotot e tunes 2014 20